Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aksaray Belediyesi asfalt çalışmalarını sürdürüyor

        (Fotoğraflı)

        Yasin Can

        AKSARAY (İHA) - Aksaray Belediye Bakanı Haluk Şahin Yazgı, AK Parti Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti asfalt çalışması tamamlanan Akin Yolunu yerinde inceledi.

        Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, halk arasında Akin yolu olarak 126. Caddede başlattığı asfalt çalışmalarını tamamlayarak yolu tekrar trafiğe açtı. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile AK Parti Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti tamamlanan Akin Yoluna giderek çalışmaları inceledi.

        Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, şehrin giriş yolları arasında bulunan Akin Yolunun nihayet tamamlandığını belirterek, "Biz burada yoğun bir çalışma başlattık. Bir taraftan TOKİ- İl Özel İdare arasında bağlantı yolunun alt yapı çalışmalarını yürütürken bir diğer yandan da Akin yolunu tamamladık. İl Özel İdare, Akin yolunda kendi alanına giren bölümde çalışmasını tamamladı. Bizlerde kendi mücavir alanlarımızda kalan kısımda zemin sertleştirmesini titizlikle yürüterekyolu asfaltladık. Yolu tekrar trafiğe açarak vatandaşımızın hizmetine sunduk" diye konuştu.

        Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti bölge halkının Akin Yolunun ile ilgili beklentisinin yapılan çalışma ile karşılandığını söyledi Belediyenin çalışmalarını yakından takip ettiklerini açıklayan Milletvekilleri Aydoğdu ve Serdengeçti, buradan da Çiftlik Mahallesine geçerek tamamlanan asfalt yolu inceledi.

        (YC-AH-Y)

        15.06.2017 12:03:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler