Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kepez 9 yıldır başarıyı ödüllendiriyor

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Kepez Belediyesi, 155 okul birincisine bisiklet hediye etti.

        Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, döneminde başlayan ve başarıyı teşvik etmeyi amaçlayan karne şöleninin 9.su gerçekleştirildi. Hasan Doğan Stadı'nın yanındaki Ramazan etkinlik alanında gerçekleştirilen şölende, sanatçılar Merve Özbey ve Edrem Kınay bir konser verdi. Konser alanını dolduran yüzlerce öğrenci, seslendirilen şarkılar eşliğinde eğlenerek, eğitim ve öğretim döneminin stresini attılar.

        Kepez başarıyı teşvik ediyor

        Konserin ardından sahneye gelen Başkan Hakan Tütüncü, "9 yıldır ilçemizdeki tüm okul birincilerine ödüller veriyoruz. İstiyoruz ki, bizim öğrencilerimiz çok başarılı olsunlar. Bu yıl 155 okulumuzun okul birincisine ödüllendirdik. Böylece önümüzdeki yıl okul birincisi olmak isteyenleri teşvik etmiş olduk. Çünkü biz başarılı bir gençlik, başarılı bir gelecek hayal ediyoruz. Bu amaç için 9 yıldır çalışıyoruz. Öğrencileri tebrik ediyorum" dedi.

        Başkan Tütüncü, konuşmasından sonra ilkokul 4. Sınıf, ortaokul 8. Sınıfı ve lise 12 sınıfı birincilerini bisikletlerini hediye etti.

        (SÇ-SÇ-Y)

        15.06.2017 12:05:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler