Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Bakıcı, eşi ile birlikte vatandaşlara yemek götürdü

        (Fotoğraflı)

        Fatma Savaş İnal

        BİLECİK (İHA) - Bozüyük'e yaptığı yatırımlar ve gerçekleştirdiği pek çok başarılı proje ile farkını yalnız ilçe içerisinde değil çevre il ve ilçelere de kanıtlayan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, mahalle iftarlarında vatandaşlara yaptığı yemek ikramı ile farkını ve mütevazılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

        Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı eşi Emine Bakıcı ile birlikte Tekke Mahalle iftar programında belediye personeli ile birlikte vatandaşlara yemek götürdü. Başkan Bakıcı'nın bu mütevazı ve içten davranışı mahalle sakinleri tarafından takdir edildi. Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen ve geleneksel hale gelen mahalle iftarları programı Tekke Mahalle iftar programı ile devam etti. Söğüt Caddesi'nde Tekke Mahalle Konağı yanında düzenlenen iftar programı yoğun bir katılımla gerçekleştirilirken vatandaşlar ramazan ayının güzelliğini bir arada yaptıkları iftar ile yaşadılar. Mahalle sakinlerine Ramazanın ruhunu yaşatmak amacıyla özenle hazırlanan programda yer alan Besmele İlahi Gurubu iftar öncesinde okudukları ilahiler ile gönüllere seslendi. İftar programına eşi ile birlikte katılan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, iftar öncesinde bütün masaları dolaşarak vatandaşlarla görüştü. Eşi ile birlikte vatandaşlara yemek dağıtan Başkan Bakıcı daha sonra ezan okunması ve Ramazan topunun patlamasının ardından mahalle sakinleri ile birlikte orucunu açtı. İftar yemeğinin ardından mahalle sakinlerine hitaben bir konuşma yapan Başkan Bakıcı, "Bu sofralar paylaşıldıkça güzelleşiyor, paylaşıldıkça insanların birbirine olan bakış açısı da değişiyor. Son zamanlarda önyargılıyız. Her zaman olduğu gibi karşı tarafın fikrine bakmadan düşüncesini bilmeden çok çabuk yargılıyoruz. Ama şu bir gerçek ki Ramazan ayı sabır ayı ve bu maneviyatı bu sofraya gelen insanlarla anlıyoruz. Bu sofralarda birlik ve beraberlik var. Her zaman göremediğimiz büyüklerimizin burada ellerini öpme fırsat buluyoruz. Geçen sene aynı sofrayı paylaştığımız, bu sene yanımızda olamayan değerli büyüklerimiz var. Onların da mekânı cennet olsun. Biz her zaman sizin yanınızdayız. Olması gerektiği gibi bu sofraları paylaşıyoruz, oturup dertlerinizi dinlemeye çalışıyoruz. Muhtarlarımızla toplantılar yapıyoruz ve mahallemizin eksiği neyse Bozüyük'ün eksiği neyse yavaş yavaş bunları giderelim istiyoruz" dedi.

        Ardından mahallede yapılan ve devam edecek olan asfaltlama çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Bakıcı, mahalle sakinlerini 16 Haziran 2017 Cuma günü Yediler Mahallesi'nde yapılacak Yediler Parkı'nın açılışına davet etti. Başkan Bakıcı konuşmasının ardından çocuklara pamuk şeker dağıtarak çat kapı ev ziyaretlerine devam etti. Tekke Mahalle'de Yetkin Ailesi'ne misafir olan Başkan Bakıcı burada iftar sonrası çayını içerek ev sahipleri ile bir süre sohbet etti.

        Tekke Mahalle'de yapılan iftar programının ardından devam edecek olan Mahalle İftarları programları; 15 Haziran 2017 Perşembe günü Yenidoğan Mahallesi Mahalle Konağı yanında, 16 Haziran 2017 Cuma günü Yediler Mahallesi'nde Zafer İlkokulu bahçesinde, 17 Haziran 2017 Cumartesi günü Yeni Mahalle'de Şeyh Şamil Parkı yanında, 19 Haziran 2017 Pazartesi günü Yeşilkent Mahallesi'nde Fatih Sultan Mehmet Parkı Amfi Tiyatro alanında, 20 Haziran 2017 Salı günü 4 Eylül Mahallesi'nde 15 Temmuz Şehitleri Parkı yanında ve 22 Haziran 2017 Perşembe günü Yeni TOKİ'lerde TOKİ Meydanı'nda yapılacak.

        (FSİ-Y)

        15.06.2017 12:36:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler