Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hisarcık ilçesine MOBESE sistemi kurulacak

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Akçay

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde vatandaşların daha güvenli ve huzurlu bir ortam içinde yaşaması amacıyla MOBESE sistemi kurulacağı bildirildi.

        Edinilen bilgiye göre, Savunma Sanayi Müsteşarlığı ile Emniyet Genel Müdürlüğü arasında ortak yürütülen Kent Güvenlik Yönetim Sistemi ve Plaka Tanıma Sistemi (KGYS ve PTS) projesi kapsamında Hisarcık İlçe merkezi ile ilçenin giriş çıkışı MOBESE kameraları ile kontrol edilecek. İki ay içerisinde başlanacak olan MOBESE sistemi kurma çalışmaları çerçevesinde ilçenin 16 noktasına monte edilecek sabit ve hareketli kamera noktalarının tespitleri yapıldı. Ayrıca ilçe girişi ve çıkışına 3 adet plaka tanıma sistemi (PTS) özelliği bulunan kamera takılacak. Kameralar Hisarcık İlçe Emniyet Amirliği'nden 24 saat takip edilecek.(MA-EFE)

        15.06.2017 12:51:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler