Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ayvalık'ta iş adamları dar gelirlileri sevindirecek

        (Fotoğraflı)

        Suat Salgın

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Ticaret Odası (ATO) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Ramazan ayına özel olarak ilçede ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere 666 adet erzak paketi hazırladı.

        Ayvalık Ticaret Odası Başkanlık binasında ilçedeki 18 mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Ticaret Odası Yönetimi bu yıl 666 yardıma muhtaç aileye Ramazan yardımında bulunacaklarını açıkladı.

        Söz konusu yardımla ilgili muhabirimize açıklamalarda bulunan ATO Başkanı İbrahim Kantarcı, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da TOBB ile birlikte ilçemizdeki yoksul vatandaşlarımıza yönelik Ramazan yardımında bulunuyoruz. Geçtiğimiz yıl 591 aileye dağıttığımız bu yardım fişlerini bu yıl 666 aileye yükselttik. İçerisindeki çeşitleri arttırdığımız paketlerimize ait fişleri mahalle muhtarlarımızla yaptığımız çalışmada belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere, yine muhtarlarımız aracılığıyla teslim ediyoruz" diye konuştu.

        (SS)

        15.06.2017 13:05:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler