Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP'liler Berberoğlu'nun tutuklanmasını protesto etti

        (Fotoğraflı)

        Yakup Güler

        TEKİRDAĞ (İHA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ il teşkilatı düzenledikleri yürüyüş ile CHP milletvekili Enis Berberoğlu'nun 25 yıl hapis cezasına çarptırılarak tutuklanmasını protesto etti.

        Süleymanpaşa ilçesinde düzenlenen yürüyüşe, CHP İl Başkanı Recep Ökten, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ile il teşkilatı katıldı.

        Hükümet Caddesi'nde CHP'nin Tekirdağ İl Başkanlığı binası önünde toplanan partililer cadde boyunca sloganlar eşliğinde yürüyerek yürüyüşü Tuğlalı Park'ta sonlandırdı.

        Parkta saygı duruşunda bulunulması ve İtiklal Marşı'nın okunmasının ardından bir basın açıklaması yapan CHP İl Başkanı Recep Ökten, Enis Berberoğlu'nun haksız yere tutuklandığını savunarak CHP'nin böyle bir kararı kabul etmesinin mümkün olmayacağını söyledi.

        Ökten'in konuşmasının ardından grup Tekirdağ Adliyesi önünde bir süre daha alkış yaparak protestosuna devam ettikten sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

        (YG-ÖK-Y)

        15.06.2017 13:28:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler