Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Altay, koruyucu aileler ile bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, koruyucu aileler ve bakıma muhtaç çocuklarla bir araya geldi.

        Selçuklu Belediyesi ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programında Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, koruyucu aileler ve bakıma muhtaç çocuklarla bir araya geldi.

        Selamlama konuşması yapan ve koruyucu ailelere teşekkür eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Böyle güzel bir Ramazan akşamında, sizler gibi çok güzel, ulvi ve kutsal bir vazifeyi yerine getiren ailelerle birlikte olmak bizim için büyük bir mutluluk. Çeşitli nedenlerden dolayı anne ve babalarından uzak kalan çocuklarımıza aile sıcaklığını sunan siz değerli ailelerimize teşekkür ediyorum. Rabbim hepinizden razı olsun" dedi.

        Konya'da toplam 155 çocuğa 134 koruyucu ailenin baktığını ifade eden Konya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bilal Erdoğan, "Koruyucu aile hizmet modeli, kimsesiz çocukların aile ortamında yetişmesi için büyük bir imkan. Çocuklarımız koruyucu ailelerin yanında sevgi ve huzur ihtiyaçlarını gideriyor ve anne baba sevgisini onların yanında tadıyorlar. Verdikleri emekten ve gösterdikleri özenden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Koruyucu aileleri ve çocukları iftar programı düzenleyerek bir araya getiren ve bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a da ayrıca teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

        İftar programına ev sahipliği yapan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a katkılarından dolayı Konya Vali Yardımcısı Mehmet Usta tarafından plaket verildi. Programa, Konya Vali Yarımcısı Mehmet Usta, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bilal Erdoğan ve müdür yardımcıları ile koruyucu aileler ve bakıma muhtaç çocuklar katıldı.

        (İB-AH-Y)

        15.06.2017 13:55:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler