Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Büyükkılıç, TBMM iftarında

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç,Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman tarafından meclis şeref kapısı tören alanında mevcut ve önceki dönem milletvekilleri onuruna verdiği iftar yemeğine katıldı.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar, 20. Dönem Kayseri Milletvekili olarak TBMM'de görev yapan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç,mecliste bulunduğu dönemde birlikte görev yaptığı milletvekili arkadaşları ve mevcut milletvekilleri ile sohbet ederek hasret giderdi.

        İftar yemeğine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ayaküstü sohbet eden Başkan Büyükkılıç, "bu güzel organizasyonda bizleri bir araya getiren TBMM Başkanımız Sayın İsmail Kahraman başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."dedi

        (AÖ-Y)

        15.06.2017 13:56:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler