Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Özgüven: "Halkımızın talepleri bizim için önceliklidir"

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Alo Belediye ve Zabıta Noktası Telsiz Muharabe Merkezinde vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerek başladı. Gelen talep ve taleplere dönüş konusunda bilgiler alan Başkan Özgüven, çalışanlara gerekli talimatları verdi.

        "Kurduğumuz sistemle 7/24 vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinliyor ve çözüm üretiyoruz" diyen Başkan Özgüven, "Halkımızın istek ve talepleri bizim için çok önemli ve önceliklidir. Bu noktada göreve gelir gelmez 'Alo Belediye' servisimizi hayata geçirdik. 7/24 vatandaşlarımızın taleplerini alan bu servisimiz, çözüm konusunda gerekli birimlere ulaşarak bilgi veriyor daha sonra alınan sonuçlarla ilgili vatandaşlarımıza dönüş yaparak, bilgilendiriyor. Telsiz Haberleşme Merkezi ile de kurumumuz içerisinde işlerin hızlı ilerlemesi için haberleşmeyi sağlıyor ve halkımıza iyi hizmet götürmenin yanı sıra hızlı hizmet ulaştırma imkanını da buluyoruz. Bugün de bu iki önemli haberleşme ağımızda mesaiye başlayarak gereken bilgileri almak ve halkımızla bire bir iletişime geçmek istedik. Gördüğümüz eksikliklerin giderilmesi konusunda gereken talimatlarımızı verdik. Her şey halkımıza daha iyi hizmet sunmak için, bu çerçevede yoğun bir şekilde çalışıyoruz" dedi.

        (İB-AH-Y)

        15.06.2017 14:29:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler