Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kışladüzü'nde alt yapı tamamlandı

        (Fotoğraflı)

        Üzeyir Mete Güneş

        KOCAELİ (İHA) - Hereke Kışladüzü'nde alt yapı çalışmaları tamamlandı, üst yapı için start verildi.

        Körfez Belediyesi'nin ilçede başlattığı alt yapı atağı, ilk olarak Kışladüzü ile başladı. Bölgede uzun zamandır devam eden alt yapı çalışmalarında sona gelindi. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da bölgeye giderek hem çalışmaları yerinde inceledi hem de vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan İsmail Baran'a Kışladüzü Mahalle Muhtarı Süleyman Basri Umutlu da eşlik etti.

        Alt yapı çalışmaları dışında bölgede yapılacak diğer çalışmaları da inceleyen Başkan İsmail Baran, vatandaşlarla da buluşmasında görüş ve taleplerini dinledi. Kışladüzü Mahallesi'nde uzun süredir alt yapı çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Baran, "Alt yapı çalışmalarımızı tamamladık. Bu hafta itibariyle üst yapı ile faaliyetlere başladık. Kışladüzü'nün tamamında üst yapı çalışmaları tamamlayarak halkımız rahat edecek. Kışladüzü Mahallesi bu konuda ilçemizde alt yapısı tamamlanan ilk mahallelerimizden. Aynı güzelliği bütün mahallemize sunmuş olacağız. Yaşanabilir bir Körfez'de daha modern mahallelere ihtiyacımız var. Alt yapı konusu belki vatandaşlar için bir süre sıkıntı olabilir ama bu sıkıntıyı bizler en aza indirerek tamamlamak zorundayız" ifadelerini kullandı.

        (MG-RFK-Y)

        15.06.2017 14:30:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler