Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aras Edaş Doğubayazıt'ta iftar verdi

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Genç

        AĞRI (İHA) - Aras Edaş Genel Müdürlüğü, Belediye tarafından Hükümet Konağı yanında kurulan iftar çadırına 3 gün boyunca sponsor oldu.

        Doğubayazıt Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Ulaş Akhan ile birlikte iftar çadırında iftar açan Aras Edaş Ağrı İl Koordinatörü Halil İbrahim Gök, 'Sosyal Sorumluluk Projesi' kapsamında Belediye'nin iftar çadırına 3 gün boyunca sponsor olduklarını açıkladı.

        Kurum olarak Doğubayazıt halkının yanında olduklarını vurgulayan Halil İbrahim Gök, "Doğubayazıt, Kaymakam Ulaş Bey'in Belediye Başkanvekili olmasından bu yana büyük bir değişim ve gelişim içerisinde gerek fiziki yatırımlar, gerekse sosyal projeler konusunda İlçede gerçekten önemli şeyler oluyor. Bizler de sosyal sorumluluk projesi kapsamında kurum olarak bir şeyler yapalım dedik. Eğitim alanında öğrencilerimize yaptığımız yardımların ardından Ramazan ayında Doğubayazıtlılar ile iftar sevincini birlikte aynı ortamda paylaşalım istedik. Bu kapsamda belediyenin iftar çadırına 3 gün boyunca sponsor olduk" dedi.

        15.06.2017 14:36:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler