Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Kızıltoprak'tan şehit ailelerine Ramazan ziyaretleri

        (Fotoğraflı)

        Serdar Şahin

        TEKİRDAĞ (İHA) - Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Ergene ilçesinde ikamet eden şehit ailelerini ziyaret ederek şehit ailelerinin iftar sofralarına konuk oluyor.

        Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak bu kapsamda önceki gün Ergene'de ikamet eden Şehit Piyada Onbaşı İdris Özgür, Şehit Ulaştırma Er Fatih Çevik ve Şehit Jandarma Er Mustafa Erişen'in ailelerinin sofralarına misafir olup onlarla birlikte iftar yaptı. Kaymakam Kızıltoprak Şehit Jandarma Er Mehmet Zeki Erden için Marmaracık Mahallesinde düzenlenen mevlit ve iftar programına da katıldı.

        Fatih Kızıltoprak, Ramazan ayının tüm İslam aleminde olduğu gibi ülkemizde de yardımlaşma ve dayanışmanın en yoğun şekilde yaşandığı ay olduğunu, şehit aileleri ile birlikte iftar yapmak istediğini ve bunu gerçekleştirmekten mutluluk duyduğunu ifade etti.

        Bu mübarek ayda hatırlanmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren şehit aileleri de Kaymakam Kızıltoprak ve beraberindeki kurum yöneticilerine teşekkür ettiler.

        (SŞ-MEF-Y)

        15.06.2017 15:05:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler