Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mahalleler yarışıyor

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Odunpazarı'nda, Ihlamurkent ve Kırmızıtoprak mahallelerinin yarışması ile başlayan 'Mahalleler Yarışıyor' etkinliği, 17 Haziran cumartesi günü yapılacak büyük finalle sona erecek.

        Odunpazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı halk merkezleri "Mahalleler Yarışıyor" etkinliği düzenledi. Odunpazarı Belediyesi Hasan Polatkan Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliğe mahallelerde oluşturulan gruplar katılıyor. Elemelerde başarılı olan gruplar ise 17 Haziran cumartesi günü gerçekleştirilecek olan finalde yarışmaya hak kazanacak.

        "Mahalleler Yarışıyor" etkinliğinde ilk olarak Ihlamurkent ve Kırmızıtoprak mahalleleri yarıştı.

        Mahallelerde oluşturulan gruplara mahalleleri ve Eskişehir ile ilgili 10 adet soru sorulurken 4 adet de yetenek oyunu oynandı. Ihlamurkent Mahallesinden "Maksat Muhabbet Grubu", Kırmızıtoprak Mahallesinden ise "Su Grubu" başarılı olarak 17 Haziran cumartesi günü yapılacak büyük finalde mahallesini temsil etmeye hak kazandı.

        (MEB-MET-Y)

        15.06.2017 15:58:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler