Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dondurmacılardan İzmir'de Ramazan şenliği

        İZMİR (İHA) - Golf dondurma firması, Ramazan etkinlikleri kapsamında 17 Haziran'da İzmir'de 'Maraşım ile Ramazan Şenliği' düzenleyecek.

        Golf dondurma firması, Ramazan etkinlikleri kapsamında 17 Haziran'da İzmir Bornova Büyük Park'ta 'Maraşım ile Ramazan Şenliği' düzenleyeceğini duyurdu. Şirketten yapılan açıklamada, iftar öncesi sürpriz hediyeler, çeşitli oyunlar, eğlenceli aktiviteler düzenleneceği bildirilirken, gecenin sonunda ise başrollerini Kemal Sunal, Şener Şen ve Halit Akçatepe gibi Türk sinemasının unutulmaz yıldızlarının oynadığı 'Süt Kardeşler' filmi, açık hava sinema gösterimiyle izleyicilerin beğenisine sunulacak.

        Etkinlikte markanın ürünü Maraşım dondurması ikramı yapılacağı da belirtilirken Ramazan etkinliklerinin 24 Haziran Cumartesi Bursa Kent Meydanında ve 26 Haziran Pazartesi günü de Bodrum İskele Meydanı'nda devam edeceği bildirildi.

        16.06.2017 11:46:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler