Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seyitgazi'de ORKÖY bereketi

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Orman ve Köy İlişkileri (ORKÖY) projesi kapsamında gerçekleşen hibe seracılık desteği ile teşvik alan Seyitgazi'de üreticiler halinden memnun.

        ORKÖY projesi kapsamında hibe kredi seracılık desteği alan; yazın domates ve salatalık, kışın ise marul ve roka yetiştirilen seradaki ürünlerin normal şartlara göre yaklaşık 1,5 ay öncesinden yetişmesi üreticilerin yüzünü güldürüyor. Seralarda üreticileri ziyaret eden Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, üreticilere bol ve bereketli ürünler almalarını dileyerek, günün teknolojisine uygun ve modern bir sera projesinin ilçede giderek artması için girişimleri hızlandırdıklarını ifade etti.

        ORKÖY desteği ile seracılık yapan Bekir Cemal Özkan ise, "Orman köylülerini destekleme projeleri gerçekleştiren ve bizleri teşviklendiren Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu başta olmak üzere milletvekillerimize, Orman Bölge Müdürlüğümüze ve desteğini esirgemeyen Seyitgazi Belediye Başkanımız Hasan Kalın'a teşekkür ediyorum. Kendi işimin patronu oldum. Bu projenin meyvelerini almaya başladık çok şükür" dedi.

        (KÇ)

        16.06.2017 12:12:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler