Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yenimahalle'li minikler TUBİL'le dans öğreniyor

        Yağmur Yıldız

        ANKARA (İHA) - Yenimahalle Belediyesi TUBİL Gençlik ve Çocuk Halk Dansları Topluluğu'nda eğitim alarak dans etmeyi öğrenen Yenimahalleli minikler, Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirdikleri "Halk Oyunları ve Bale Gösterisi" ile izleyenleri büyüledi.

        Yenimahalle Belediyesi TUBİL Gençlik ve Çocuk Halk Dansları Topluluğu'nda eğitim alarak dans etmeyi öğrenen Yenimahalleli minikler, Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde sahne aldı. Halk oyunları ve balede hünerlerini sergilemek için Yıldız Kenter Salonu'na gelen küçük dansçıları aileleri de yalnız bırakmadı. Heyecanla çocuklarının sahneye çıkmasını bekleyen anne ve babalar Yenimahalle Belediyesi'ne teşekkür etti. İlk olarak Çaykovski ve Strauss Polka'nın muhteşem müzikleri ile bale yapan minikler, daha sonra da Kafkas, Van, Artvin ve Mardin yöresine ait halk oyunları ile profesyonel dansçılara taş çıkardı. Alkışların bir an olsun dinmediği tıklım tıklım dolu olan salonda, çocuklarını mutluluk gözyaşları içerisinde izleyen aileler, ellerindeki kameralar ile anı ölümsüzleştirmeyi de ihmal etmedi. Gösteri sonunda bazı anne ve babalar çiçek vererek ve sarılarak çocuklarını tebrik etti.

        (JA-BT-Y)

        16.06.2017 12:35:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler