Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kızılay'dan 400 aileye gıda yardımı

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - Ordu'nun Fatsa ilçesinde Türk Kızılayı tarafından vatandaşlara Ramazan ayı münasebetiyle gıda yardım paketleri dağıtıldı.

        Türk Kızılayı Fatsa Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi kimselere yönelik Ramazan yardımında bulunuyor. Yapılan yardımlarla ilgili bir açıklama yapan Türk Kızılayı Fatsa Şube Başkanı Erdi Şevketoğulları, "Kayıtsız şartsız ve ayrım gözetmeksizin tüm insanlığın acısını dindirmek gibi kutsal bir amaçla yoluna devam eden Kızılay, bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi aileleri yalnız bırakmıyor. Fatsa Kızılay Şubesi olarak tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi 400 aileye ulaşarak, et(kıyma, kuşbaşı) ve gıda paketi yardımında bulunduk. Ramazan ayında bir nebzede olsa bu ailelerimizin mutluluklarına ortak olmanın gururunu yaşıyoruz. Fatsa Kızılay Şube Yönetimi arkadaşlarıma ve gönüllü Kızılaycı dostlarımıza bu süreçte bizlere yardımcı oldukları için teşekkür ederiz" diye konuştu.

        (AA-SLH-Y)

        16.06.2017 12:45:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler