Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çanakkale Şehitliğine güvenlik kamerası sistemi

        (Fotoğraflı)

        Murat Yüksel

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı ve Eceabat İlçe Jandarma Komutanlığı işbirliğiyle Tarihî Alan'da belirlenen 22 noktaya güvenlik kamera sistemi kuruldu.

        Gece görüş özelliğine de sahip olan kameralarla oluşturulan sistem ile alanda 24 saat kesintisiz kayıt yapılacak. Ayrıca henüz elektrik hattının mevcut olmadığı Kireçtepe Jandarma Şehitliği, Sargı Yeri Şehitliği gibi toplamda 8 noktada kamera sisteminin kesintisiz çalışması için ise güneş panelli elektrik üretim sistemleri de oluşturuldu. Mevcut sistemle birlikte Tarihî Alan 7/24 izlenebilecek, yol güzergahlarının güvenliği sağlanacak, hareket yoğunluğu gözlemlenebilecek ve herhangi bir olumsuz durum tespit edildiğinde müdahale edilebilecek.

        (GD)

        16.06.2017 13:30:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler