Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğretmenlere 'Bütçemi yönetebiliyorum' konulu seminer verildi

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile Türkiye Ekonomi Bankası arasında düzenlenen protokol gereği 'Bütçemi yönetiyorum' projesi kapsamında Adıyaman'da, görev yapan öğretmenlere seminer düzenlendi.

        Adıyaman genelinde bulunan okullarda görev yapan öğretmenlere, 'Bütçemi yönetebiliyorum' konulu seminer kapsamında Adıyaman İmam Hatip Ortaokulunda bir araya gelen öğretmenlere Halk Eğitim Merkezi Müdürü Aziz Özbilgiç tarafından verildi.

        Verilen seminer sonrasında açıklamalarda bulunan Özbilgiç, "Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile Türkiye Ekonomi Bankası iş birliği protokolü çerçevesinde 'Bütçemi yönetebiliyorum' projesini ilimizde görev yapan öğretmenlerimize paylaşıyoruz. Esas amacımız Bizler Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak yönetici, öğretmen, kadrolu usta öğretmenlerle birlikte ilimiz geneli bütün okullarımızda görev aldık. 'Bütçemi yönetiyorum" ile ilgili bir farkındalık oluşturmak için yola çıktık.

        'Bütçemi yönetebiliyorum" projesiyle bizler, kredi kartları nasıl kullanılır, nasıl tasarruflar yapıla bilir, aile bütçesini nasıl yönete biliriz. Devletlerin, kurumların, bireylerin, ailelerin nasıl bütçe yapmalarıyla ilgili öğretmenlerimizi bilgilendiriyoruz. Öğretmenlerimizi bu konuyla ilgili bilgilendiriyoruz" ifadelerini kullandı.

        (CK-OE-Y)

        16.06.2017 13:38:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler