Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin polisi sokak satıcılarına nefes aldırmıyor

        - Uyuşturucu ile mücadele kapsamında sokak satıcılarına yönelik düzenlenen huzur uygulamasında 2 kişi gözaltına alındı

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin polisi, uyuşturucu ile mücadele kapsamında torbacı tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlediği huzur uygulamasında 2 kişiyi gözaltına aldı. Uygulamada 20 gram esrar, 7 paket satışa hazır kokain ile 28 kök Hint keneviri ele geçirildi.

        Mersin İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında torbacı tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Bu kapsamda gelen ihbar ve istihbaratları değerlendirerek, yaptığı uygulamalarla da sokak satıcılarına nefes aldırmayan ekipler, merkez Akdeniz ilçesine bağlı Gündoğdu ve Kurdali mahallerinde uygulama yaptı. Narkotik köpeklerinin de katıldığı uygulamada şüpheli araçlar durdurulup aranırken, şahısların GBT sorgusu ve üst aramaları yapıldı. Ekipler ayrıca bölgede terk edilmiş metruk binaları da kontrol ederek, uyuşturucu madde aradı. Yapılan uygulamada 20 gram esrar, 7 paket satışa hazır kokain ile 28 kök Hint keneviri ele geçirildi. Uygulamada uyuşturucu madde ticareti suçundan R.E. ve T.E. isimli 2 şahıs gözaltına alındı.

        (KRY-CC-Y)

        16.06.2017 14:18:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler