Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türk Ocakları 5. geleneksel iftar programında bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Yasin Erdem

        KARABÜK (İHA) - Gerçekleştirdiği etkinlikler ile Karabük'te her kesime ulaşıp bir araya getirmeye gayret eden Türk Ocakları Karabük Şubesi, 5. Geleneksel İftar Programı'nı gerçekleştirdi.

        Düzenlenen iftar yemeğine, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaşar, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, Karabük Haddeciler Birliği Başkanı Nazım Çapraz, siyasi parti il başkanları sanayici ve iş adamları ile ok sayıda davetli katıldı.

        Türk Ocakları Karabük Şube Başkanı Doç. Dr. Taşkın Deniz, Türk'le ve Türklükle sıkıntısı olmayan herkese kapılarının, sofralarının ve gönüllerinin her daim açık olduğunu söyleyerek, " Yeter ki kişi kapıdan Allah rızası için girsin. Çünkü biliriz ki inancımız gereği o kişiden ne ocağımıza ne de bizlere zarar gelmez. Son yıllarda aziz milletimizin ve devletimizin yaşadığı sıkıntılar hepimizin ortak değeri olan vatan, millet, devlet, bayrak ve kültür kavramları konusunda Türk milliyetçiliğinin ne denli önemli olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. Çünkü bu kavramlar ortak değerlerimizdir ve siyaset üstüdür. Hepimiz siyasi çıkarlarımızı ve dünyalık hırslarımızı bir kenara bırakarak bu kavramlara sahip çıkmalı ve bu kavramlar üzerine Türk milliyetçisi gençler yetiştirmeliyiz. Bunu gerçekleştirirken sloganlara dayalı söylemleri bırakmalı, dünyanın hangi coğrafyasında bir Türk bile yaşıyorsa o coğrafyaya ulaşacak akla ve mantığa dayalı milli ve bilimsel projeler ortaya koymalıyız. Aziz Türk milletinin her ferdi bunu yapabilecek kudrettedir. Bundan yana şüphemiz yoktur. Çünkü Türk feraset, basiret ve azimet sahibi kişidir. Türk akıl ve mantığı ile liyakat ve istişareyi temel alarak Hak adına Hakkaniyet yolunda adaletle İslamiyet'e ve insanlığa hizmet edendir." dedi.

        (YE-YE-Y)

        16.06.2017 14:19:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler