Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti iftar sofralarına konuk oluyor

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Ak Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca ve teşkilat üyeleri, her akşam bir mahallede iftar sofralarına konuk oluyor.

        Kaynarca, Ramazan ayı boyunca, her akşam en az 1 mahallede yaklaşık olarak 10 hanede il, ilçe, kadın ve gençlik kollarının katılımı ve desteği ile mahalle teşkilatlarının öncülüğünde iftar açtıklarını belirtti. İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca, her iftarda, 10 evde ilçe yönetimindeki ekip ile mahalle sakinlerinin çay sohbeti yaptığını ve hala değişmeyen bazı değerlerin yaşandığının kanıtı olduğunu ifade etti. Kaynarca, "Teyzelerimiz, amcalarımız, torunlarını alıp geliyorsa, hanımefendiler ve beyefendiler o kadar iş yoğunlukları arasında bizlere zaman ayırıp sohbetlerimize katılıyorlarsa, bu bizim için son derece gurur vericidir" diye belirtti.

        (MEB-MET-Y)

        16.06.2017 14:34:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler