Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kulu'da mali müşavirler iftarda buluştu

        (Fotoğraflı)

        Ömer Keleş

        KONYA (İHA) - Konya'nın Kulu ilçesinde Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) tarafından iftar programı düzenlendi.

        Bir iş yerinde gerçekleşen iftar programında, mali müşavirler ve muhasebeciler bir araya geldi. Programda konuşan Konya SMMMO Başkanı Seyit Faruk Özselek, iftar vesilesiyle oda üyeleriyle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade etti. Başkan Özselek, "Ramazan ayınızı tebrik ediyorum hayırlı mübarek olsun. Rabbim Ramazan ayı hürmetine bizlerin birliğimizi dirliğimizi beraberliğimiz bozmasın inşallah. Malumunuz çok zor meşakkatli bir meslek icra ediyoruz. Bir taraftan rutin işlerimizi bir taraftan da değişen mevzuatla boğuşuyoruz. Katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum "dedi.

        Konya Vergi Dairesi Grup Müdürü Eyüp Yılmaz ise, böyle bir ortamda bulunmaktan duyduğu memnuniyetini dile getirerek, "Konya da bir başarı elde ettiysek gerçekten mali müşavirlerimizin desteği olmadan tek başına olabilecek bir şey değildi. Aynı şeyi 7020 Sayılı Kanunla da istiyoruz" diye konuştu.

        İftar yemeğine, Kulu Kaymakamı Mehmet Uğur Arslan, Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, Konya Konya SMMMO Başkanı Seyit Faruk Özselek, Konya Vergi Dairesi Grup Müdürü Eyüp Yılmaz, Kulu Sosyal Güvenlik Müdürü Erdal Parlak, Kulu Milli Eğitim Müdürü Sultan Ahmet Kaymak, Kulu Vergi Dairesi Müdürü Rıza Kılıç, SMMMO Kulu Temsilcisi Mahmut Delen, mali müşavirler ve muhasebeciler katıldı.

        (ÖK-AH-Y)

        16.06.2017 15:06:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler