Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Voleybolculardan Başkan Cabbar'a ziyaret

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Develi Belediyesi Voleybol Kulübü sporcuları ve yöneticileri Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar'ı makamında ziyaret etti.

        Ziyarette, Voleybol İl Temsilcisi Halil Dicle Başkan Mehmet Cabbar'a voleybol sporuna vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Ziyarette konuşan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, 2. ligde mücadele eden Develi Belediyesi Voleybol Kulübünün daha güzel başarılara imza atacağını söyleyerek, "Develimizde voleybola ilgi giderek artmaktadır. İnşallah bizler gençlerimizin bu ilgi ve alakasını doğru kanalize edebilirsek çok daha büyük başarı sağlamış olacağız. Gençlerimizin sağlıklı ortamlarda kendilerini gerçekleştirebilecekleri ve sevdiği işlerle meşgul olmaları bizler için en büyük başarıdır. İnşallah bu sezonda desteğimiz daha da artacak ve daha çok birlikte olacağız" dedi.

        (AG-SK)

        16.06.2017 16:17:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler