Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Vekili Öztürk'ten yaşlı kadına ziyaret

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - Van'ın İpekyolu Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, yalnız başına konteynerde yaşayan 87 yaşındaki Ziynet Özekçi adlı kadını ziyaret etti.

        Eşi vefat eden ve çocuğu olmayan Özekçi, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından verilen konteyner evde tek başına hayata tutunuyor. Eşinden kalan harabe durumundaki toprak evinin yanında bulunan konteynerde kalan ve yaşlılık maaşı dışında hiçbir geliri olmayan Ziynet Özekçi, huzurevinde kalmak istemediğini ve şu an ikamet ettiği arsasını da Kur'an kurslarına bağışlamak istediğini ve yapılacak kurs binasını görmek istediğini belirtti.

        Yaşlı kadına ziyarette bulunan Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, insanoğlunun amel defterinin kapanmamasına vesile olan üç amelden ilkinin sadaka-i cariye (uzun ömürlü sadaka) olduğunu belirterek, Ziynet Özekçi'nin de böyle bir sadaka işlediğini dile getirdi. Öztürk, Özekçi'nin yapılabilecek en güzel bağışı yaptığını, orada okunacak Kur'an-ı Kerim'in sevabının kendilerine her zaman intikal edeceğine inandığını söyledi.

        Ziyaret sonrası Öztürk'ün talimatlarıyla İpekyolu Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerince konteyner evin temizliği yapıldı.

        (MSA-Y)

        16.06.2017 16:25:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler