Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Şahin'den örnek davranış

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Odunpazarı Kaymakamı Cemal Şahin, Odunpazarı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın Ramazan Ayı çocuk paketi dağıtımına destek veriyor.

        Odunpazarı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının (Odunpazarı SYDV) başlattığı Ramazan ayı çocuk paketi dağıtımı Odunpazarı Kaymakamı Cemal Şahin'in katkılarıyla sürdürülüyor. Kaymakam Şahin, çocuklarla biraraya gelerek onlarla sohbet etti. Ve çocuklarla yakından ilgilendi. Ardından çocuklar için özel olarak hazırlanan Ramazan paketlerini kendilerine hediye etti. Yaklaşan Ramazan Bayramı hakkında konuşan Şahin, şimdiden çocukların ve ailelerinin bayramlarını tebrik etti. Kaymakam Şahin, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirerek onların mutluluğunu paylaşmanın memnuniyetini dile getirdi.

        (MEB-ÖZ-Y)

        16.06.2017 22:25:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler