Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Patnos Kaymakamlığı 700 aileye gıda paketi dağıttı

        (Fotoğraflı)

        Faruk Yavuz

        AĞRI (İHA) - Ağrı'nın Patnos ilçesinde 100'ü Suriye uyruklu olmak üzere 700 yardıma muhtaç aileye Ramazan gıda paketi dağıtıldı.

        Patnos Kaymakamlığı Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, ilçe merkezi ve ilçeye bağlı kırsal mahallelerde ikamet eden 100'ü Suriye uyruklu olmak üzere 700 yardıma muhtaç aileye, içinde kırmızı et,beyaz et, ayçiçeği yağı, pirinç, hurma, makarna,yumurta,çay, salça, nohut, fasulye mercimek, çocuklar için çikolata ve daha bir çok gıda malzemesinden oluşan toplam 700 gıda paketi dağıtıldı.

        Ramazan yardımları hakkında bilgi veren Patnos Kaymakamı Engin Yalçın, "Patnos Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı tarafından Ramazan ayı münasebeti ile ilçe merkezi ve ilçeye bağlı kırsal mahallelerde ikamet eden 100'ü Suriye uyruklu olmak üzere toplam 700 yardıma muhtaç, hak sahibi aileye Ramazan gıda paketi dağıttık. Patnos Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı olarak amacımız fakir yardıma muhtaç ailelerimizin gıda ihtiyaçlarını karşılayarak hak sahibi ailelerimize ekonomik rahatlama sağlatmak. Ramazan ayını daha rahat ve huzurlu geçirmelerini sağlamaktır" diye konuştu.

        Patnos Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hacer Özkılıç, İlçe Kaymakamı Engin Yalçın'ın talimatıyla çok ciddi bir çalışma yaptıklarını ve bu çalışma sonucunda tespiti yapılan ailelere gıda paketlerini bizzat kendilerinin teslim ettiğini söyledi.

        (FY-AT-Y)

        17.06.2017 12:04:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler