Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gediz Belediyesine yeni iş makinesi

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Gediz Belediyesi, araç filosunu güçlendirdi. Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, belediye hizmetlerinin daha hızlı ve kaliteli bir şekilde yürütülmesi amacıyla alınan yeni araçların hizmete sunulduğunu, araç filosunu daha da güçlendirerek gerek yeni yol açımı, gerekse alt yapı hizmetlerinin daha da hızlanacağını ifade etti.

        Başkan Saraoğlu, "Göreve geldiğimiz günden itibaren vaat ettiğimiz projeleri tek tek hayata geçirdik. Daha kaliteli ve iyi bir hizmet için satın alınan araçlarımızla ilçe halkımıza daha güzel hizmetler sunacağız. En iyi hizmeti sağlamak, ilçemizi geliştirmek, güzelleştirmek için çaba gösteriyoruz. Araçlarımızla birlikte makine parkurumuzu da genişlettik. Gediz'de yeni alınan araçlarımızın yapacağı işlerle daha kaliteli hizmetler sunacağız. Halkımıza hayırlı olsun" dedi. (EFE)

        17.06.2017 12:33:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler