Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salihli Belediyesi'nden örnek davranış

        (Fotoğraflı)

        Behzat Akcan

        MANİSA (İHA) - Salihli Belediyesi tarafından ibadethanelerde başlatılan bayram temizliği kapsamında ilçede bulunan Cemevi de temizlenerek bayrama hazırlandı.

        Yaklaşan bayram öncesinde ilçe merkezi ile kırsal mahallelerdeki toplam 161 caminin genel temizliklerini gerçekleştiren Salihli Belediyesi, İdari İşler Amirliği bünyesinde oluşturulan ekip ile kentte bulunan Cemevi'nin temizliğini de yaptı.

        Kurtuluş Mahallesinde Cemevi olarak hizmet veren binada genel temizlik uygulaması yapan ekipler, Cemevinin iç ve dış mekan temizlikleri ile halılarını yıkadı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Alevi Kültür Dernekleri Salihli Şube Başkanı Hasan Öntaş, Cemevinde gerçekleştirilen temizlik çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Zeki Kayda'ya teşekkür etti.

        (BA-SC)

        17.06.2017 12:38:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler