Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Müze gibi büro

        - Fatsa Turizm İrtibat Bürosunda tarihi eserler sergileniyor

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - Fatsa İlçe Kaymakamlığı bünyesinde kurulan Turizm İrtibat Bürosunda 52 farklı tarihi eser sergileniyor.

        Fatsa'da turizmin geliştirilmesi adına önemli adımlar atılırken Fatsa Kaymakamlığı da kendi oluşturduğu irtibat bürosunda tarihi eserlerden oluşan bir depoya yer verdi. Vatandaşlara ziyaret açık şekilde sergilenen ürünler çok iyi şekilde korunurken Fatsa'nın turizm yerleri ve rehberi de gelen vatandaşlara veriliyor. Daha çok yöresel ürünlerin yer aldığı turizm deposunda vatandaşlar tarafından getirilip sergilenmesi için ürünler de kabul ediliyor.

        Fatsa Kaymakamlığı birinci katında yer alan Turizm İrtibat Bürosuna yetkililer tüm vatandaşları davet ederek buradaki eserleri görmelerini ve Fatsa'daki turizm yerlerinin bilinmesi adına görevli personellerden bilgi almalarını istediler.

        Tarihi eserlerde kabul ediliyor

        Turizm bürosunda görevli memurlar, vatandaşlardan ellerinde kalmış eserleri de bekledikleri ifade ettiler. Vatandaşlar tarafından getiren eserlerin ise kayıt yapıldıktan sonra turizm deposunda sergileneceği belirtildi.

        (AA-SLH-Y)

        17.06.2017 12:47:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler