Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salihli'de teknik ekip tamam

        (Fotoğraflı)

        Behzat Akcan

        MANİSA (İHA) - Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Lig ekiplerinden Salihli Belediyespor'da teknik ekip belirlendi. Yeşil-beyazlı ekipte baş antrenör olarak Bora Şensoy'un, yardımcı antrenör olarak da Serdar Semerci ve Görkem Kazan'ın görev yapacağı öğrenildi.

        Baş Antrenör Bora Şensoy'un yeşil-beyazlı kulüpte 2 yıl yardımcı antrenörlük görevinde bulunduğunu ifade eden Salihli Belediyespor Kulüp Başkanı Serkan Sözer, takımın sadece sporculardan oluşmadığını söyledi.

        Yeşil-beyazlı kulüp olarak hedeflerinin Sultanlar Ligi olduğunu vurgu yapan Sözer, "Bunun arkasında ise başarılı bir ekip bulunuyor. Kulüp olarak Baş Antrenör Bora Şensoy, yardımcı antrenörler Serdar Semerci ve Görkem Kazan'a biz sonuna kadar güveniyoruz. Gerçekleştirdiğimiz transferlerle de bu sezon istediğimiz hedefe ulaşacağımızı düşünüyorum" dedi.

        Öte yandan baş antrenör Bora Şensoy ile yardımcı antrenörler Serdar Semerci ve Görkem Kazan'ın görev yapacağı yeşil-beyazlı kulüpte şuana kadar Nida Yazıcıoğlu, Merve İzbilir, Merve Ateş, Ceren Atila, Burcu Bircan Evin, Rabia Martinoviç Özşahan, Merve Ateş, Gizem Öcal Tuğrul, Buket Yılmaz, Emine Arıcı, Aleyna Çevik ve Kübra Hacıoğlu'nu transfer ederek, renklerine bağladı.

        (BA-SC)

        17.06.2017 12:56:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler