Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çamaşır makinesi az daha evi yakıyordu

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - Aydın'ın Efeler ilçesinde, ikinci el çamaşır makinesinin tutuşmasıyla başlayan yangında evde maddi hasar oluştu.

        Olay, Efeler ilçesi Orta Mahallesi 205 Sokak numara 59'daki apartmanın ikinci katında meydana geldi. İsmail ve Pınar Özçelik çiftinin yaşadığı evin banyosunda bulunan çamaşır makinesi çalışırken henüz belirlenemeyen bir nedenle yanmaya başladı. Alevlere ilk müdahaleyi aile bireyleri yaparken evden dumanların çıktığını gören çevredeki vatandaşlar polise ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin kısa süren müdahalesiyle yangın söndürülürken ev yanmaktan kurtarıldı.

        Evinde çıkan yangın nedeniyle panik yaşayan İsmail Özçelik, "Çamaşır makinem bozulduğunu için spotçudan 150 liraya ikinci el çamaşır makinesi aldım. Çamaşır makinesini çalıştırdıktan bir süre sonra içinden dumanlar çıkmaya başladı. Ne olduğunu anlayamadım. Neyse ki itfaiye ekipleri gelip yangını söndürdü. Çamaşır makinesini daha yeni almıştım" dedi.

        (MB-Y)

        17.06.2017 15:00:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler