Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ramazan'da 'Kimsesizlerin Kimsesi Siz Olun' projesi devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Gökten Ceylan

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karahisar Gençlik Merkezi tarafından başlatılan "Ramazan'da Kimsesizlerin Kimsesi Siz Olun' projesi kapsamında yardımseverlerden toplanan gıdalar ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmaya devam ediyor.

        Ramazan ayı nedeniyle Gençlik Merkezi çalışanları ve gönüllü gençlerin katkılarıyla hazırlanan yardım paketleri kentte daha önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi. Gençlik Merkezi binasında sürekli yapılan giyecek yardımları yanı sıra Ramazan ayında da yapılan gıda yardımları aileleri sevindirdi. Karahisar Gençlik Merkezi, maddi ve manevi açıdan muhtaç ailelere bağış ve yardımlarda bulunarak üye gençlerine toplumsal dayanışma ve yardımlaşma bilincini kazandırmayı hedeflemekte olduğu belirtildi.

        (GC-

        17.06.2017 19:14:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler