Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mescid-i Aksa'da iftar sevinci

        İSTANBUL (İHA) - Sultanbeyli Belediyesi ve Sadakataşı Derneği tarafından Mescid-i Aksa'da iftar programı düzenlendi.

        İşgal altındaki Doğu Kudüs'ün Eskişehir beldesinde bulunan Mescid-i Aksa avlusunda iftar programı düzenlendi. Programa Sultanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Muhammed Çimen, Belediye Başkan Danışmanı Dr. Av. Görgün Özcan, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Bayraktutar ve Günay Kaya ile Sadakataşı Derneği görevlileri de katıldı.

        Sultanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Muhammed Çimen yaptığı açıklamada, "Sultanbeyli Belediyesi olarak burada olmak mutluluk verici. Kardeşlerimizle aynı sofranın etrafında olduğumuz için sevinçliyiz. Bununla birlikte bu toprakların işgal altında olmasından dolayı da yüreğimiz buruk. Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine İslam alemine birlik, beraberlik ve huzur nasip etsin" dedi.

        (HK-CC-Y)

        18.06.2017 14:24:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler