Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Güzelyurt'ta 7 kilometrelik asfalt çalışması yapıldı

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi Hekimhan ilçesinin en büyük mahallelerinden biri olan Güzelyurt'ta asfalt çalışmalarını tamamladı.

        Güzelyurt mahallesinin ulaşım problemlerinin tamamını ortadan kaldıran Büyükşehir Belediyesi, mahallede toplam 7 kilometrelik asfalt çalışması yaptı. Yapılan asfalt çalışmalarından son derece memnun olduklarını belirten Güzelyurtlular, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür etti. Güzelyurt'un bütün sokaklarının asfaltlandığını ifade eden vatandaşlar, yolların pırıl pırıl olduğunu söyledi. Büyükşehir Belediyesi, Hekimhan ilçesinde daha önce de Girmana, Molla İbrahim, Yağca, Haydaroğlu ve Dumlu mahallelerinde toplam 8.5 kilometrelik asfalt çalışması yapmıştı.

        Öte yandan, Büyükşehir Belediyesinin altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde asfaltlama çalışmalarına devam edeceği belirtildi.

        (BT-SD-Y)

        18.06.2017 14:30:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler