Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sanayi esnafına 500 gıda paketi dağıtıldı

        (Fotoğraflı)

        Osman Arslan

        BATMAN (İHA) - Batman'da sanayi sitesi esnafına yönelik olarak yapılan ve geleneksel hale getirilen Ramazan kolisi yardımları bu yılda devam etti.

        Küçük Sanayi Sitesinde bulunan esnaflara ramazan kolisi yardımında bulunduklarını belirten Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Yaşar, bu yardımları geleneksel hale getirdiklerini söyledi. Batman Küçük Sanayi Sitesi'nde toplam 250 esnafın bulunduğunu söyleyen Başkan Yaşar, "Her esnafımıza kendi imkanlarımız ile hazırladığımız ramazan paketlerinden ikişer adet teslim ettik. İçinde temel gıda maddelerinin bulunduğu bu paketleri esnafımız dilediği gibi kullanabilir. Dilerlerse çalışanlarına ya da çevrelerindeki maddi durumu düşük olan vatandaşlara verebilirler. Geleneksel hale getirdiğimiz bu yardımlarımızı imkanlarımız doğrultusunda her yıl gerçekleştirmeye çalışacağız" dedi.

        (OA-MP-Y)

        18.06.2017 15:13:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler