Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Çiftçi tarihi bölgelerdeki esnafı ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, tarihi bölgelerdeki esnafı ziyaret ederek hayırlı kazançlar diledi.

        Haleplibahçe ve Ucuzluk pazarındaki esnafla bir araya gelen Başkan Çiftçi, bol kazançlar temennisinde bulundu. Her defasında esnaf gruplarını ziyaret ederek esnafla sohbet eden Başkan Çiftçi, talep ve önerilerini dinledi. Çiftçi, Şanlıurfa'nın kalkınması ve gelişmesinde büyük katkıları olan esnafın modern alanlarda alışveriş yapma imkanı sağlamak için belediye olarak katkı sunduklarını ve sunmaya devam edeceklerini ifade etti. Balıklıgöl havzasında iftarı bekleyen vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Çiftçi, vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

        Kale eteğinde tarihi gün yüzüne çıkaran Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını da inceleyen Çiftçi, her alanda zenginlikleri adeta fışkıran Şanlıurfa'ya hizmet etmenin onur olduğunu belirtti.

        (BB-SD-Y)

        18.06.2017 16:57:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler