Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bigaspor kadrolarını yeniliyor

        Toprak Akkaya

        ÇANAKKALE (İHA) - Bu yıl Bölgesel Amatör Lig'de faaliyet gösterecek olan Bigaspor Yönetim Kurulu Bigaspor Tesislerinde basın toplantısı düzenledi.

        Bigaspor Kulüp Başkanı Mustafa Durak, Genel Kaptan Altan Özmucur, Alt Yapı Sorumlusu Erhan Baş, Tesisler Sorumlusu Tevfik Başarır ve A takım Antrenörü İbrahiç Küçük'ün katıldığı toplantıda konuşma yapan Bigaspor Başkanı Mustafa Durak " Bölgesel Amatör Lig de faaliyet gösterecek olan takımımız ile ilgili çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Geçen sene birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızdan bazıları ile bu sene beraber olamayacağız. Geçen sene takımımıza emek veren tüm sporcularıma teşekkür ediyorum" dedi.

        Bigaspor Genel Kaptanı Altan Özmucur ise "Geçtiğimiz sene kadromuzda bulunan ve bu sene birlikte çalışamayacağımız arkadaşlarımızdan Mustafa Demir, İsmail Süzen, Fatih Şencan, Gökhan Meriç, Tahsin Eren, İsmet Yıldırım, Aly Berete ve Enes Karaman'a kulübümüze desteklerinden dolayı teşekkür ettik ve yollarımızı ayırdık. İç transfer çalışmalarımız kapsamında ise Burhan Dağcı, Yoldaş Kartal, Bartu Arslan, Gökay Avcılar, Metin Şengül, Onur Küçük, Giscard Diabone, Kubilay Atak ve Mehmet Yılmaz ile anlaşma sağladık. Yine iç transfer çalışmaları kapsamında Berkay Sarıoğlu, Deniz Öztürk, Uğur Kaçar ve Gürbüz Akyer ile de görüşmemiz olacak. Dış transfer çalışmaları kapsamında prensipte anlaştığımız oyuncular var, görüşmelerimiz yoğun bir şekilde devam ediyor. İç transfer çalışmalarını sonuçlandırdıktan sonra dış transfer çalışmalarımızı da kamuoyunda sizler aracılığı ile paylaşacağız" ifadelerini kullandı.

        (GD)

        19.06.2017 10:06:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler