Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ATO Başkanı Baran'dan Başkan Akgül'e ziyaret

        ANKARA (İHA) - Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

        ATO Başkanı Gürsel Baran, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü ziyaret etti. Başkentin gündemine ve yerel hizmetlere dair sohbetin gerçekleştiği ziyarette, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyarette kurumlar arası diyaloğu son derece önemsediğini ifade eden Akgül, "Mevcut olan iletişimimizi daha da güçlendirip, ortak akılla Başkentimize, ilçemize neler yapabiliriz onun planlarını yapıyoruz. Hizmet noktasında gelen taleplere kapımız sonuna kadar açık. Göreve geldikten sonra Mamak'ta büyük bir atılım gerçekleştirdik. Yılların getirmiş olduğu büyük sorunları adım adım çözüme kavuşturuyoruz" ifadelerinde bulundu.

        (JA-BT-Y)

        19.06.2017 10:13:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler