Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartal'da Açık Hava Sineması Nostaljisi

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Kartal Belediyesi'nin Kartal Meydanı'nda Ramazan Ayı dolayısıyla düzenlediği 'Nostaljik Sinema Günleri' kapsamında oluşturulan Açık Hava Sineması, Kartallılarla buluşmaya devam ediyor.

        Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Açık Hava Sineması Günleri ile Kartal Meydanı'nda nostalji yaşatılıyor. 7'den 70'e her yaştan Kartallı vatandaşın ilgi gösterdiği Açık Hava Sineması'nda "Sev Kardeşim" adlı filmin gösterimi yapıldı. Açık hava sineması girişinde vatandaşlara ücretsiz olarak patlamış mısır, çekirdek ve gazoz ikram edildi. Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı; Zeki Alasya, Münir Özkul, Adile Naşit, Halil Akçatepe, Tarik Akan, ve Hülya Koçyiğit'in başrollerini paylaştığı " Sev Kardeşim" adlı film Kartallılar tarafından beğeniyle izlendi.

        ( HK-BA-Y)

        19.06.2017 10:15:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler