Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pursaklar'da Yusuf Güney konseri

        ANKARA (İHA) - Pursaklar Belediyesi'nin Şehit Salim Akgül Parkı'ndaki geleneksel Ramazan etkinliklerinde sanatçı Yusuf Güney sahne aldı. Güney'i dinlemek için etkinlik alanına akın eden Pursaklar halkı, bin kişilik amfi tiyatroya sığmadı.

        Ramazan etkinliklerinin dolu dolu geçtiği Pursaklar'da sanatçılar da hayranlarıyla buluşmaya devam ediyor. Birbirinden değerli sanatçıyı ilçe sakinleriyle buluşturan Pursaklar Belediyesi, babalar gününde ünlü sanatçı Yusuf Güney'i ağırladı.

        Şehit Salim Akgül Parkı'nda hayranlarıyla buluşan Yusuf Güney bir saat boyunca sevilen eserlerini seslendirdi. Yarı açık amfi tiyatroyu dolduran vatandaşlar da sanatçı Güney'e eşlik etti. Yağmurlu havaya rağmen her yaş grubunun akın ettiği konserde renkli anlar yaşandı. Türkü, şarkı ve ilahi okuyan sanatçı Yusuf Güney, "Bizleri bu güzel insanlarla buluşturan Başkanımız Sayın Selçuk Çetin ve ekibine teşekkür ediyorum. Babalar Günü'nü kutluyorum. Binlerce kişinin katıldığı konserler veriyoruz ama buradaki enerji bir başka güzel. Pursaklar'ı asla unutmayacağım" diyerek duygularını ifade etti.

        (JA-BT-Y)

        19.06.2017 10:17:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler