Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Demirtaş, çiftçiler ve oda başkanları ile iftarda buluştu

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Çiftçiler Birliği'nin ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında çiftçilerin sorunlarını dinledi.

        İftar yemeğine Vali Mahmut Demirtaş'ın yanı sıra Adana Çiftçiler Birliği Başkanı Mutlu Doğru, Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, kamu kuruluşu temsilcileri ve sulama birlik başkanları ve çiftçiler birliği üyeleri katıldı.

        Yemekte, Vali Mahmut Demirtaş'a çiftçilerin sorunlarından bahseden Adana Çiftçiler Birliği Başkanı Mutlu Doğru, kırsal kalkınma destekleri, tarım alanlarının sulanması, yolların bozuk olmasından dolayı nakliyede yaşanan aksaklıklar ve çiftçilerin diğer sorunlarından bahsetti.

        Vali Mahmut Demirtaş ise, mübarek ramazan ayında çiftiler ile iftar sofrasında olmak tan memnuniyet duyduğunu belirterek, çiftçilerin sorunlarıyla yakından ilgileneceğini söyledi.

        Çukurova'da tarımın gelişmesiyle birlikte kentin de kalkınacağını vurgulayan Vali Mahmut Demirtaş, çiftçilerin taleplerini karşılama konusunda yoğun bir çaba içerisinde olacağını ifade etti.

        İftar yemeği karşılıklı sohbet ile devam etti.

        (ELF-Y)

        19.06.2017 10:37:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler