Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Polisin ısrarlı takibi sonuç getirdi

        (Fotoğraflı)

        İbrahim Aldemir

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Bandırma ilçesinde polisin zehir tacirlerine yönelik başarılı takibi sonucu çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

        Balıkesir'de düzenlenen operasyonda geçtiğimiz günlerde 94 adet hap ile birlikte yakalanan 2 şahsın sorgulaması sonucu operasyonu genişleten polis ekipleri, şahısların uyuşturucu maddeleri Bandırma'da bulunan bir şahıstan aldıklarını tespit etti.Şahısla ilgili yapılan çalışma da şahsın malzeme saklama amaçlı kullandığı ikametin tespit edilmesinden sonra Bandırma KOM Grup Amirliği tarafından adres takibe alındı. Şahsın bir gün önce adrese gelerek ayrıldığını tespit eden ve yapılan kontrolde 5 adet uyuşturucu hap elde eden KOM ekipleri, bunun üzerine adrese operasyon düzenledi. Operasyonda 850 adet uyuşturucu hap, 40 gram civarı esrar maddesi 6 gram civarı skunck maddesi, 4 gr civarı bonzai maddesi ve 8 bin lira paraya el konularak hedeflenen şahıs ile birlikte toplam 3 şahıs gözaltına alındı. Şahısların adli işlemlerine devam edildiği öğrenildi.

        (İA-BD)

        19.06.2017 10:49:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler