Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Patnos'ta dar gelirli 200 aileye gıda paketi dağıtıldı

        (Fotoğraflı)

        Faruk Yavuz

        AĞRI (İHA) - Seher Vakti Derneğince Patnos'ta dar gelirli 200 aileye içerisinde gıda malzemelerinin bulunduğu yardım paketi dağıtıldı.

        İlçe merkezi ve bağlı mahallelerde dar gelirli aileleri tespit ederek yardım paketi dağıttıklarını belirten Seher Vakti Derneği Başkanı Alparslan Özkaya, "200 aileye gıda paketi dağıtarak rahmet ayı Ramazan'ı yardımlaşma şölenine dönüştürmek için gayret gösteriyoruz. Gıda paketlerinde bize bu yıl destek olan Cebesoy ailesine yaptıkları hayır vesilesiyle şahsım ve yardıma muhtaç aileler adına teşekkür ederim. Ramazan Bayramı sonuna kadar İnşallah aile sayısını artıracağız. Bu konuda ihtiyaç sahibi ailelere yardım yapmak isteyen hayırseverlerimizin bize ulaşmasını istiyoruz. Biz bir sivil toplum kuruluşu olarak gönüllü ailelerimizle beraber ihtiyaç sahibi ailelerimize yardım faaliyetlerimizi sürdüreceğiz" dedi.

        (FY-AA-Y)

        19.06.2017 11:22:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler