Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bağımlılık birimi hizmete hazır

        (Fotoğraflı)

        Ali Yıldız

        DÜZCE (İHA) - Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Üniversitesi bünyesinde bağımlılıkla mücadele biriminin kurulduğunu ve hizmete hazır hale getirildiğini kaydetti.

        Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Toplantısı Düzce Valisi Zülkif Dağlı başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda buluna Vali Dağlı, 26 Haziran Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı İle Mücadele Gününün Düzce'de etkin şekilde kutlanacağına dikkat çekerek "Bağımlılıkla mücadele komisyonumuzun aylık toplantısını yapıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın defaatle söylediği gibi ülkemizin önündeki en büyük tehditlerden biri terör, diğeri bağımlılık. Bizde bu anlamda çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Kurumlarımızın çalışmalarını değerlendiriyoruz. İçişleri Bakanlığı tarafından bu konuya çok önem veriliyor. 26 Haziran Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı İle Mücadele Günü Düzce'de etkin bir şekilde kutlanacak" dedi.

        Düzce Üniversitesi bünyesinde bağımlılıkla mücadele biriminin kurulduğunu kaydede Dağlı "Üniversitede bir birim oluşturuldu. Senatodan da geçti. Şuanda çalışmaya hazır" diye konuştu.

        (AY)

        19.06.2017 12:35:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler