Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekeciler Mahallesinde toplu iftar

        - Ak Parti Tepebaşı yöneticileri Tekeciler'deki toplu iftara katıldı

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Ak Parti Eskişehir Tepebaşı ilçe yöneticileri, Tekeciler Mahallesinde yapılan toplu iftar programına katıldı.

        Tekecilerliler Derneğinin düzenlediği toplu iftar programına çok sayıda vatandaşın yanı sıra Ak Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca ve yönetimi de iştirak etti. İftar programını hazırlayan Tekecilerliler Dernek Başkanı Mahmut Canbaz, "2014 yılında aktif hale gelen derneğimizin her geçen gün faaliyetleri artmaktadır. Genç bir dernek olarak birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan şu günlerde Ramazan-ı şerifi de vesile kılarak toplu iftar programı gerçekleştirdik. Köyümüzün 50-60 hane olmasından ziyade Tepebaşı Bölgesinde yasayan hemşirelerimizin çokluğunu bu yemekte görmüş olduk. Davetimize icabet edip bizleri onurlandıran Tepebaşı İlçe Başkanımız İbrahim Yılmaz Kaynarca ve ekibine çok teşekkür ederim. Bundan sonraki faaliyetlerimizle Eskişehir'de ses getireceğimize inanıyorum" dedi.

        (İHA-MET-Y)

        19.06.2017 12:46:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler