Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eyüp Belediyesi'nden Babalar Günü'ne özel kutlama

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Babalar Günü'nde anlamlı bir projeye imza atan Eyüp Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede tek başına yaşayan yaşlı erkekleri evlerinde ziyaret etti. Ekipler Babalar Günü'nü kutladıkları vatandaşlara, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın selamlarını ileterek hediyeler verdi.

        Eyüp Belediyesi, örnek teşkil edecek bir sosyal projeyi daha hayata geçirdi. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "Ensar-ı Çınar" projesi kapsamında, Eyüp'te yalnız yaşayan yaşlılar her ay düzenli olarak ziyaret ediliyor, talep ve ihtiyaçları karşılanıyor. Her 15 günde bir ise yaşlı vatandaşlar telefonla aranarak kontrol ediliyor.

        Babalar günü ziyaretleri yaptı

        Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri yine bu proje kapsamında ilçede yalnız yaşayan erkek yaşlılara Babalar Günü ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretlerde ekipler yaşlılara Başkan Remzi Aydın'ın selamları ileterek hediyeler verdiler. Bu tür özel günlerde yapılan ziyaretler geleneksel hale getirilerek her sene gerçekleştirilecek.

        Başkan Aydın'dan Babalar Günü Mesajı

        Yayınladığı mesajla Eyüplü babaların Babalar Günü'nü kutlayan Başkan Aydın, mesajında şu ifadelere yer verdi:

        "Baba, en zor şartlarda sığınabileceğimiz yegane limandır. Tüm babaların bu özel gününü kutlarım."

        (HK-AŞ-Y)

        19.06.2017 13:43:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler