Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÖNDER Başkanı Halit Bekiroğlu, Rektör Çomaklı'yı ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği (ÖNDER) Genel Başkanı Halit Bekiroğlu, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı'yı ziyaret etti.

        Üniversite olarak Sivil Toplum Kuruluşları ile belirli zamanlarda bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduklarını belirten eden Rektör Çomaklı, Başkan Bekiroğlu'na ziyaretleri için teşekkür etti.

        Karakterli, ahlaklı, kişilikli; vatanına, milletine ve dinine sahip çıkan gençlerin yetişmesi gerektiğine vurgu yapan Çomaklı, bu konuda herkese büyük görevler düştüğünü söyledi.

        Gerçekleşen ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Bekiroğlu, İmam Hatiplileri bir arada tutan ÖNDER'in Erzurum'da da çok sayıda üyesinin olduğunu söyledi. Bekiroğlu, ÖNDER'in Atatürk Üniversitesi ile gelecekte ortak projeler içerisinde olmaktan mutluluk duyacağını da vurguladı.

        Ziyaretin ardından Rektör Çomaklı, Halit Bekiroğlu'na Atatürk Üniversitesi plaketi takdim etti.

        (ERZ-AT-Y)

        19.06.2017 14:08:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler