Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ereğli'de LYS bu yıl ilk defa NEÜ koordinatörlüğünde gerçekleştirildi

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Türkiye'de 81 il merkezinde ve birçok ilçede gerçekleştirilen, 5 oturumdan oluşan Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS-1, LYS-2, LYS-3, LYS-4, LYS-5) bu yıl Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi Koordinatörlüğünde Ereğli'de ilk kez yapıldı.

        10-11 Haziran 2017'de gerçekleştirilen LYS-1 ve LYS-4'e 3 bin 584 aday, 17-18 Haziran 2017'de gerçekleştiren LYS-2, LYS-3 ve LYS-5'e 3651 aday katıldı. İlçede gerçekleştirilen sınav Ereğlililer tarafından büyük bir mutlulukla karşılanırken öğrenci ve veliler, bu sınavların Ereğli'de yapılmasından duydukları memnuniyeti Ereğli İlçe Sınav Merkezi Koordinatörü ve Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Pehlivan'a iletti. Öğrenci velileri geçen yıllarda Konya, Karaman, Niğde ve Aksaray'a gitmek zorunda kaldıklarını belirterek, bu sınavların Ereğli'de yapılmasında katkısı olan tüm kişi ve kurumlara teşekkür etti.

        (AH-Y)

        19.06.2017 14:36:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler