Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sporcular yaz spor okuluna yoğun ilgi gösteriyor

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Altınşehir Mansur Yardımcı Stadında başlatılan yaz spor okuluna sporcular yoğun ilgi gösteriyor.

        Sporcuların, sporla kaynaşması ve geleceğin yıldızlarının yetiştirilmesi amacıyla Adıyaman Gençlerbirliğispor'un başladığı futbol okulunda ilk olarak sporculara koşu, top taktiği gösterildi. Alt yapı hocalarından Mehmet Güneş, Zeki Turhal ve Deniz Yaşar yetenekli futbolcuları denemek için futbol maçı yaptırdı. Futbolcular ise hocaların gözüne girebilmek amacıyla sahada tüm hünerlerin gösterdi. Konuyla ilgili bilgi veren Adıyaman Gençlerbirliğispor Başkanı ve Teknik Direktörü Serdar Yılmaz, "Adıyaman Gençlerbirliğispor'da futbol oynamak ayrıcalıktır. Çünkü burada yetişen geleceğin futbolcuları önce alt yapıda iyice pişiriyoruz. Daha sonra futbol oynamasını gözlüyoruz. Şimdi gözlediğimiz gibi gelecekten başarılı futbolcular var. Özellikle 2000 ve 2001 doğumlu futbolcular gelecek için umut veriyor. Sadece spor değil sosyal amaçlı etkinliklere önderlik ederek örnek olmaya çalışacağız" dedi.

        (CK-SD-Y)

        19.06.2017 15:33:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler